Kazların sofralara hazırlık süreci başladı

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor.

Kazların sofralara hazırlık süreci başladı

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor.

27 Ekim 2020 - 11:11 - Güncelleme: 27 Ekim 2020 - 11:16

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

şutbetsekabetmariobetdinamobetBetparkyuubetmarsbahismeritkingholiganbetcasibomjojobet2024beonbet1xbetbetciomobilbahisbetturkeyPiabetvdcasino twitterbetebetbetist twitterbetonbet twitterimajbetonwinpusulabetmostbet <