Kars'ta Taksi Durakları Yenileniyor
Kars’ta şehir estetiğini artırmak ve taksi şoförlerine daha iyi çalışma koşulları sağlamak amacıyla taksi durakları yenileniyor.
![Kars'ta Taksi Durakları Yenileniyor](https://www.serhattv.com.tr/images/haberler/2025/02/kars-ta-taksi-duraklari-yenileniyor.jpg)
Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, taksi durakları kaplanarak daha modern ve düzenli bir görünüme kavuşturuluyor.
Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Okay Ulakçı, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Taksi duraklarımızın yenilenmesiyle şehrimizin görüntüsüne olumlu katkı sağlıyoruz. Şoförlerimiz için daha konforlu ve kullanışlı alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığında taksi duraklarımız çok daha estetik ve işlevsel hale gelecek,” dedi.
Taksi şoförleri de gerçekleştirilen yenileme çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, yeni durakların kendileri için büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti. Şehir genelinde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
FACEBOOK YORUMLAR